voedingsadvies

Stralings- en voedingsadvies

voedingsadvies
Stralings- en voedingsadvies

Lotus of Jade - Heavenly Health

Eigenlijk weten we het allemaal; om gezond te blijven moeten we veel groenten en fruit eten en meer bewegen.

Toch lijkt dit vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Er is een eenvoudige manier om onze tekorten elke dag aan te vullen. Tekorten die o.a. door straling worden veroorzaakt. 

Schadelijke straling loop je op meer plekken op dan je denkt. Wij bieden jou de juiste methode om je te beschermen tegen deze straling. 

Voedingsadvies

Bij ons kun je voedingssupplementen bestellen van Juice PLUS+. Vruchten en groenten vers van de velden vormen de basis van deze producten.

De producten zijn niet met pesticiden bespoten en zijn boomrijp geoogst. Ze bevatten dus alle goede vitaminen, mineralen, enzymen en micronutrienten, daarbij zijn algen en enkele granen toegevoegd. 

De producten van Juice PLUS+ worden vaak aangeraden om sportprestaties te verbeteren en worden al meer dan 20 jaar onderzocht door gerenommeerde Universiteiten en Researchinstituten wereldwijd. Uit deze onderzoeken is onder meer gebleken dat Juice PLUS+ gezondheidsbevorderende effecten heeft en de dopingstest 100% heeft doorstaan. 

Je neemt deze producten makkelijk onderweg in, tussen afspraken door, al sportend en op reis. Zij voorzien jou van belangrijke nutrienten. Ook is de Complete Shake snel en simpel te bereiden. Je hoeft dus nooit zonder te doen. Wil je je goed voelen en er ook goed uitzien? De keuze is aan jou. 

voedingsadvies
stralingsadvies Den Haag

Stralingsadvies

Stralingen van mobiele telefoons, wifi-zenders en magnetrons kunnen schadelijker zijn dan je denkt. Straling van onder meer dit soort apparaten verstoort de celcommunicatie, waardoor het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam wordt aangetast. Veelgehoorde klachten zijn hoofdpijn en migraine, concentratieproblemen, slecht slapen, chronische vermoeidheid, innerlijke onrust en verhoogde gevoeligheid voor infecties.

Ook op kantoor staan mensen dagelijks vele uren bloot aan draadloze apparaten. Je kunt een professionele stralingsbioloog de hoeveelheid straling in jouw woning of bedrijf laten meten en daardoor inzicht krijgen in de mate van straling. Je krijgt vervolgens duidelijke en concrete adviezen over hoe je met deze straling om kunt gaan.

Het bedrijf Floww International biedt producten aan waarmee je jouw zelfherstellend vermogen actief kunt ondersteunen. Je kunt die producten bestellen in de webshop van Floww onder vermelding van kortingscode ‘lotusofjade’. Hiermee komen de verzendkosten te vervallen! Je kunt ook bellen met 070 – 3247345 of de producten via e-mail bestellen. 

Wil je je weer fit en vitaal voelen? Neem dan contact op via www.stralinginhuismeten.nl onder vermelding van promotiecode ‘lotusofjade’ om de stralingsmeting voor je woning aan te vragen. Voor meer informatie omtrent tijdelijke aanbiedingen neem contact op met Lotus of Jade.