Voedings- en stralingsadvies door Francisca Liem in Rijswijk

Krijg gratis advies

Eigenlijk weten we het allemaal, om gezond te blijven moeten we veel groenten en fruit eten en meer bewegen. Toch lijkt dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Er is een eenvoudige manier om onze tekorten elke dag aan te vullen. Tekorten die onder andere door straling worden veroorzaakt. Schadelijke straling loop je op meer plekken op dan je denkt. Wij bieden jou de juiste methode om je tegen deze straling te beschermen.

Voedingsadvies

Bij ons kun je voedingssupplementen bestellen van Juice PLUS+. Vruchten en groenten vers van de velden vormen de basis van deze producten.

De producten zijn niet met pesticiden bespoten en worden boomrijp geoogst. Ze bevatten dus alle goede vitaminen, mineralen, enzymen en micronutrienten, daarbij zijn algen en enkele granen toegevoegd.

De producten van Juice PLUS+ worden vaak aangeraden om sportprestaties te verbeteren en worden al meer dan 20 jaar onderzocht door gerenommeerde Universiteiten  en Researchinstituten wereldwijd. Uit deze onderzoeken is onder meer gebleken dat Juice PLUS+ gezondheidsbevorderende effecten heeft en de dopingtest 100% heeft doorstaan.

Je neemt deze producten makkelijk onderweg in, tussen afspraken door, tijdens het sporten en op reis. Ze voorzien je van belangrijke nutriënten. Ook is de Complete Shake snel en simpel te bereiden. Je hoeft dus nooit zonder te doen. Wil je je goed voelen en er ook goed uitzien? De keuze is aan jou.

Bestel producten van Juice PLUS+