Voedingsadvies bij Pedicure en Massage ~ Lotus of Jade Heavenly Health ~ Francisca Liem in Rijswijk.

Eigenlijk weten we het allemaal, om gezond te blijven moeten we veel groenten en fruit eten en meer bewegen. Toch lijkt dit vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Francisca Liem kan jou een eenvoudige manier aanbevelen om de dagelijkse tekorten aan te vullen.

Voedingsadvies Juice Plus

Bij ons kun je voedingssupplementen bestellen van Juice PLUS+. Vruchten en groenten vers van het veld vormen de basis van deze producten.

Deze capsules zijn simpel te gebruiken onderweg, op je werk, bij het sporten of op reis. Ze voorzien je van belangrijke nutriënten. Ook de Complete Shake is een uitstekende aanvulling en in een handomdraai gemaakt. Je hoeft dus nooit zonder te doen. Wil je je fit voelen en op gewicht blijven? Kies voor de juiste producten!

Bestel Juice Plus+

Gezondheidsklachten kunnen ook veroorzaakt worden door stralingsbelasting die de weerstand vermindert. Voor informatie over de effecten van straling, neem contact op met Francisca Liem.

De producten van Juice PLUS+ zijn in de openlucht gekweekt, niet met pesticiden bespoten en worden boomrijp geoogst. Ze bevatten dus alle vitaminen, mineralen, enzymen en micronutriënten, daarbij zijn o.a. algen en granen toegevoegd.

De producten van Juice PLUS+ worden vaak aangeraden om sportprestaties te verbeteren. Ze worden al meer dan 20 jaar onderzocht door gerenommeerde Universiteiten en Researchinstituten wereldwijd. Uit deze onderzoeken is onder meer gebleken dat Juice PLUS+ gezondheidsbevorderende effecten heeft en de dopingtest 100% heeft doorstaan.

Ben je al geregistreerd als Juice Plus+ klant en wil je ook het beste voor jouw kind? Doe mee met de Family Health Study. Je ontvangt Juice Plus+ capsules of soft chewables van de Selectie van Fruit en Selectie van Groente gratis voor jouw kind gedurende maximaal vier jaar door deel te nemen aan de studie.

Pedicure en Massage ~ Lotus of Jade Heavenly Health
Francisca Liem
Hammarskjöldlaan 309
2286 HG Rijswijk
Nederland

+31 (0) 70 3247345
+31 (0) 6 23460830
lotusofjade@gmail.com
KVK 28076548
Privacyverklaring

2019© Francisca Liem