Shiatsumassage bij Pedicure en Massage ~ Lotus of Jade Heavenly Health ~ Francisca Liem in Rijswijk.

Kom voor een verkwikkende shiatsumassage bij Pedicure en Massage ~ Lotus of Jade Heavenly Health ~ Francisca Liem in Rijswijk en herstel van fysieke en mentale vermoeidheid. Wij gebruiken geen olie en je kunt je kleren aanhouden.

Shiatsumassage Heavenly Health Lotus of Jade

Shiatsu is in de eerste plaats bedoeld om het lichaam en de geest te ontspannen en om te voorkomen dat het lichaam gezondheidsproblemen krijgt. Door shiatsu blijft het lichaam soepel en in vorm en de energie in balans. Is het lichaam reeds verzwakt, dan kan door shiatsu de energie weer worden hersteld.

Middels deze massage techniek wordt de doorstroming van het bloed gestimuleerd, evenals het lymfesysteem en het hormonale systeem. Hierdoor zal het autonome zenuwstelsel beter functioneren en het ontgiftingsproces worden bevorderd.

De oorsprong van shiatsu ligt ver in de geschiedenis van het Oude China, maar als geneeskunst heeft het zijn oorsprong in Japan. Shiatsu betekent in het Japans ‘vingerdruk’. Door de kracht van de aanraking en de druk komen we in contact met ons lichaam en worden we ons bewust van het feit dat ons lichaam zichzelf kan genezen.

Door constante, loodrechte en geconcentreerde druk uit te oefenen met de vingers, duimen, handpalmen, ellebogen, knieën of voeten, zorgen we voor een gevoel van diepe ontspanning. Shiatsu, acupunctuur en andere oosterse therapieën beïnvloeden het energiesysteem via het netwerk van de meridianen waarlangs de energiebanen lopen. Deze meridianen zijn gerelateerd aan het functioneren van de organen, oftewel van het lichaam. Maar ook onze emoties, de psyche en de geest zijn ermee verbonden.

De oude Chinese gedachte ziet het lichaam als een energetisch organisme. De energie, ‘chi’ in het chinees, ‘ki’ in het Japans, stroomt door het hele lichaam. Waar een blokkade is, zal de energie worden verhinderd te stromen en zal er in het lichaam, in de geest of in de emoties een verstoring kunnen optreden. Je zit dan niet ‘goed in je vel’, voelt je futloos en je bent dan ontvankelijk voor ziektes.

Door shiatsu toe te passen, trachten we de blokkades op te ruimen, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Kort samengevat betekent het dat shiatsu de kracht tot zelfherstel van het lichaam vergroot.

Prijslijst Shiatsumassage

1 uur behandeling: € 45
1 uur behandeling voor 65+: € 40

Knipkaart 4 behandelingen: € 162
Knipkaart 4 behandelingen voor 65+: € 144

Alle massages zijn inclusief 10 minuten klankschaalbehandeling.

Bij afzegging minder dan 24 uur vóór de afspraak of bij nalaten van afzegging wordt € 20 in rekening gebracht.

Kadobonnen te koop voor elk gewenst bedrag.

Pedicure en Massage ~ Lotus of Jade Heavenly Health
Francisca Liem
Hammarskjöldlaan 309
2286 HG Rijswijk
Nederland

+31 (0) 70 3247345
+31 (0) 6 23460830
lotusofjade@gmail.com
KVK 28076548
Privacyverklaring

2019© Francisca Liem